رشد چشمگیر تقاضا در بازار جهانی عینک‌های هوشمند

شبنم جزایری  
Ar

بازارهای جهانی برای عرضه عینک‌های هوشمند واقعیت افزوده (AR) حتی پس از چند سال عرضه آزمایشی و تبلیغات فراوان، با چلش روبه‌رو هستند. گزارش جدیدی که توسط Tractica منتشر شده است نشان می‌دهد که بازار عینک‌های هوشمند AR در حال تلاش برای ارائه یک محصول مناسب برای حل مشکلات صنعتی و سازمانی می‌باشد. با وجود اینکه بدست آوردن پذیرش مصرف‌کنندگان کار دشواری است اما این بازار در حال پیاده‌سازی اکوسیستم خود است. پالایش سخت‌افزار و رویکرد واقع بینانه بلندمدت برای عینک‌های هوشمند AR، نشان دهنده این امر است.
پیش‌بینی می‌شود بازار جهانی  AR تا سال ۲۰۲۵ به میزان ۱۹.۷ میلیون واحد رشد کند که بیانگر نرخ رشد ترکیبی سالانه (CAGR) ۱۱۲.۴ درصد است.
گزارش شرکت Tractica با عنوان “عینک‌های هوشمند AR” انواع عینک‌های هوشمند واقعیت افزوده ساده تا نمایشگرهای هولوگرافی واقعیت ترکیبی را پوشش می‌دهد. در این مطالعه بیش از ۲۰ پروفایل از فروشندگان سخت‌افزار و نرم‌افزار به همراه ۵۰ شرکت که در فهرست طولانی شرکت‌کنندگان در این صنعت هستند، ارائه شده ‌است. این گزارش همچنین پیش‌بینی‌های بازار عینک‌های هوشمند AR را از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۵ با داده‌های بخش‌بندی شده به صورت منطقه، برنامه فروش و تکنولوژی اتصال ارائه می‌دهد.
ماه گذشته، گزارشی از ABI منتشر شد و نشان داد که بیش از ۸۰ شرکت جدید به فضای کسب‌وکار واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) پیوسته‌اند و همه به دنبال ارائه خدمات جدیدی هستند که کلیدی برای ایجاد آینده‌ای یکپارچه در بخش‌هایی است که می‌خواهند حضور داشته باشند . در این گزارش ۵۰ شرکت ارائه دهنده خدمات واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) و واقعیت ترکیبی (MR) مورد بررسی قرار گرفته است که در آن شرکت‌های HTC و Oculus به عنوان بازیگران اصلی در زمینه واقعیت مجازی (VR) و شرکت‌های Realwear، HoloLens و Vuzix به عنوان بازیگران اصلی عینک‌های هوشمند در واقعیت افزوده (AR) بودند.

برچسب
AR

سامسونگ موبایل های قدیمی گلکسی را به دستگاه

سامسونگ از گسترش برنامه استفاده مجدد از گوشی های قدیمی گلکسی موسوم به Galaxy Upcycling خبر داد که امکان تبدیل آنها به لوازم اینترنت اشیا...

شبنم جزایری
25 ژانویه 2021
طراحی ونتیلاتور متن باز بومی توسط مهندسان ایرانی

مصاحبه مجله IEEE the Institute با مهندسان ایرانی طراحی‌کننده ونتیلاتور متن‌باز بومی هادی مرادی، دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و رئیس بخش...

شبنم جزایری
7 اکتبر 2020

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*